XtremeRP-Romania

Un server nou o sansa noua.
 
AcasaCalendarFAQCautareMembriGrupuriInregistrareConectare

Distribuiţi | 
 

 Tow Car Company-Regulament

In jos 
AutorMesaj
XenoN
Fondator
Fondator


Mesaje : 56
Data de inscriere : 31/12/2013
Varsta : 23
Localizare : Sovata

MesajSubiect: Tow Car Company-Regulament   Mar Dec 31, 2013 4:52 pm
1.Maşinile vor fi tractate doar dacă sunt lăsate de izbelişte pe stradă sau dacă sunt parcate pe trotuar în zonele următoare (locul unde se pun numerele de înmatriculare (/plates)CNN LS/LV; LSPD/LVPD; Primăria Los Santos; Banca LS/LV; GSLS/GSLV; Pay'N'Spray LS/LV; FBI LS/LV; AEROPORT; GARA LS/LV; DOCURI; FERMA; SPAWN CIVIL(dacă nu sunt pe locurile de parcare) sau dacă sunt puse în mijlocul drumului). În rest maşinile pot fi parcate pe trotuar cu singura condiţie - să nu fie puse în drum. (Demis + FP 40/40)
2.Înainte să tractaţi o maşină personală, iar după să o duceţi la /impound faceţi ScreenShot la maşină cum era parcată şi postaţi pe forum la topicul Remorcări Auto - Raport de activitate. (FW)
3.Nu aveţi voie să cereţi rank up. (Demis, in functie de vechime cu sau fara FP)
4.Nu aveţi voie să tractaţi maşini parcate regulamentar. (FWarn, la a doua abatere Demis + FP  40/40). Daca luaţi maşinile parcate regulamentar în mod abuziv, veţi primi din prima FP 40/40.
5.Prezenţa la şedinţe este obligatorie. Dacă nu puteţi ajunge faceţi cerere de învoire pe forum.(FWarn)
6.Trebuie să respecţi ÎN SPECIAL leader-ul şi pe cei cu rank mai mare faţă de tine. (FWarn)
7.Dacă un player stă AFK iar maşina sa este parcată neregulamentar, aveţi voie să-i tractaţi maşina.
8.Dacă poliţia blochează drumul, aveţi ACCES în acea zonă pentru a tracta maşinile parcate neregulamentar.
9.Pentru a ieşi din facţiune fără a primii FPunish trebuie să aveţi cel puţin 14 zile vechime.
10.Sunteţi obligaţi să faceţi poză (F8) in game de fiecare dată când ridicaţi o maşină persoanală sau nepersonala. (FWarn)
11.Când ridicaţi o maşină personală folosiţi comanda /towcar, după aceea folosiţi comanda /impound pentru a duce maşina la GARAJ!
12.Cei ce nu postează raportul de activitate vor primi FactionWarn şi nu vor mai primi salariul.
13.Maşinile care vor fi duse la GARAJ sunt doar maşinile personale! Celelalte maşini ale facţiunilor/nepersonale le duceţi la /towls. (FWarn)
14.Nu împingeţi maşini pentru a tracta cât mai multe maşini. (Demis cu FP 40/40)
15.Trebuie să vă luaţi job-ul de Car Mechanic, dacă doriţi alt job puteţi lua unul temporar cu acordul LIDERULUI. Trebuie sa aveţi minim skill 1 Car Mechanic ! (FWarn)
16.Nu aveţi voie să vă luaţi la ceartă cu playerii şi de asemenea atentie când ieşiţi din HQ să nu iasă după voi.Eventual scrieţi pe chatul facţiunii să vină cineva să vă ajute şi unul blochează ieşirea până ieşi tu şi viceversa. (FWarn)
17.Maşinile de la HQ după ce le folosiţi trebuie distruse sau /fill şi parcate tot la HQ.(Amenda)
18.Nu faceţi DM aiurea, dacă un player vă atacă faceţi poză apoi puteţi să vă apăraţi.Playerul îl reclami la facţiunea în care se află sau dacă e civil la secţiunea raportează un admin/jucător. (FWarn/Demis)
19. Sunteţi obligaţi să faceţi raportul de activitate şi să îl postaţi înainte de şedinţă.(Cine nu îndeplineste această regulă primeşte FWarn.
20.În fiecare seară până la ora 22:00 membrii cu rank 3+ trebuie să posteze maşinile personale tractate în decursul zilei.Topicul îl găsiţi aici (FWarn)
21. Luarea unui vehicul fără să anunţi. (Amenda).
22. Este interzis spamul pe chatul facţiunii(/f). (Advertisment verbal, la a doua abatere Fwarn).
23. Este interzis statul AFK în Tow Truck. (Amenda+FWarn).
24. Sunteţi obligaţi să faceţi SS(ScreenShot/F8) de fiecare dată când ridicati si cand distrugeţi o maşină nepersonală în caz contrar o să primiţi FWarn.
25.Daca sunteti inactiv pe o perioadă mai mare de 3 zile, fara sa faceti cerere de inactivitate, sunteti demisi cu FPunish.
26.Dacă ati fost banaţi pe motiv de: Sobeit / joypad / aimbot , o să fiţi daţi afara cu Fpunish.
27.Neplata unei amenzi primita din partea liderului se pedepseste. (FWarn la prima abatere, FPunish la a 2-a abatere).
28.Pentru raportul de activitate de activitate se vor face 2 poze la o singura masina: 1*Screen cu pozitia initiala a masinii / 2* Screen cu distrugerea masinii. (FWarn).
29. Tractarea masinilor personale la /towls este strict interzisa. (FWarn).
30. Intre orele 22:00 si 08:00 membrii au voie sa isi ia orice job*LEGAL* fara a mai cere acordul liderului.
31. Daca ai rank 1 ai voie doar o cerere de invoire pe durata de 3 zile
32. Incepand de azi puteti tracta si masinile de la PD/FBI/NG/Fireman/Paramedics cu conditia ca politistul/medicul sa nu fie langa masina!
33. Dacă un player nu stie să folosească comanda /scoatemasina puteti scoate masina voi in schimbul a 10.000$. Acesti bani vor fi pusi in seif.
Informaţii suplimentare
1.În această facţiune trebuie să stai minim două săptămâni, iar după poţi pleca. Dacă nu aveţi răbdare veţi primi FP 40/40.
2.Perioada de teste a fost scoasă, din moment ce a intrat în facţiune, este considerat deja membru.Nu va mai fi în perioada de teste, aşa că va fi sancţionat normal.
3.Este strict interzis să faci post unui membru din factiunea ta, trebuie dat PM liderului. (FWarn).
4.Şedinţa se va organiza în interiorul HQ-ului, cine nu e prezent acolo la maxim 5 minute de la ora stabilită şi nu face cerere de învoire primeşte FactionWarn!
5.Comenzile le găsiţi la Noutăţi şi Informaţii.
6.Pentru apărare puteţi folosi un deagle, dar trebuie să aveţi licentă de arme. Dacă atacaţi playeri fără motiv primiţi FactionWarn!
7.Este obligatoriu ca fiecare membru să deţină skin-ul corespunzător rank-ului şi jobul mecanic.Prima sancţiune:Avertizare verbala, A 2-a avertizare FactionWarn, iar la a 3 a avertizare demis cu FP 40/40!
8.Duminica între orele 07:00 - 22:00 sunteți liberi să faceți orice activitate vreti.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://xtremerp.forumz.ro/
 
Tow Car Company-Regulament
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
XtremeRP-Romania :: Facţiuni paşnice :: Tow Car Company-
Mergi direct la: