XtremeRP-Romania

Un server nou o sansa noua.
 
AcasaCalendarFAQCautareMembriGrupuriInregistrareConectare

Distribuiţi | 
 

 Federal Bureau of Investigation-Regulament

In jos 
AutorMesaj
XenoN
Fondator
Fondator


Mesaje : 56
Data de inscriere : 31/12/2013
Varsta : 23
Localizare : Sovata

MesajSubiect: Federal Bureau of Investigation-Regulament   Mar Dec 31, 2013 4:31 pmMajoritatea timpului On-Duty(/Duty) trebuie atribuit patrulei. Urmând ca restul timpului sa fie atribuit căutarii infractorilor.
FBI este o facțiune care se ocupă cu activitațiile sub acoperire(/Undercover), identificarea posesoriilor de droguri și materiale fără licență.
Nu aveti voie să faceți DeathMatch(DM) în SafeZone-uri.
Faction Warn-ul se sterge dupa 7 zile(2 săptămâni).
Refuzați orice sumă de bani primită pentru a efectua diferite operatiuni. Acestea se considera "MITA". Riscați demiterea cu Faction Punish.
Este oblgatoriu să aveți job-ul de detectiv. Sancțiune: Faction Warn in cel mai bun caz.
Sunteți obligați să respectați regulile serverului cât și cele impuse de admini.
Această facțiune este una serioasă, deci nu vă prostiți sau să faceți glume proaste cu jucatorii, încercați să fiți cât mai decenți.
În caz că nu mai aveți nevoie de mașinile facțiunii, distrugeți-le nu le abandonați.
În caz că aveți în custodia dvs. un infractor sunteți obligat să anunțați pe /D acest lucru. Riscați Faction Warn.
FBI-ul este un department care se ocupă doar cu wanted 1, 2 și 3: Daca nu exista suspecti cu nivel de urmarire 1-3, sau aceștia sunt AFK puteți să mergeți după ceilalți, cu permisiunea membriilor Armata Romana; daca nu există nici un membru N.G. sau nu vă raspund, sunteți liberi să mergeți după orice wanted. Sancțiune: FactionWarn.
FBI este un department care se ocupă doar de Mandate/Percheziții/wanted 1, 2 și 3. Nerespectarea acestei reguli duce la FactionWarn.
Jucătorii de level 1-5 trebuie să fie somati pe nume, exemplu: /m XenoN, esti cautat de politie, te predai?; Sanctiune: FactionWarn.
Jucatorii de level 1-5 vor primi wanted 1 INDIFERENT de ce infractiune au comis; exemplu: dacă XenoN (level 3) omoară pe SinKroN, voi sunteți la fața locului și aveți dovadă, NU îi dati wanted 6 civil kill lui XenoN, NU îi dați wanted deloc, deoarece primeste din sistem wanted 1 pentru crimă. Dacă îl somați de 3 ori dacă se predă, și fuge cu un vehicul, îi dați WANTED 1 PENTRU RUNNER, nu 6, si nu vor avea drept de predare.
Jucătorilor de level 1-5 care se predau, trebuie sa le spuneti ce activităti ilegale au facut, și să le explicați că pe viitor vor fi sancționați mai dur.
Membrii de rank 1 vor fii demiși dacă au 2 FW; prin urmare, daca cineva are rank 1 și primește un FW, la cel de-al doilea FW nu vii se va acorda, ci vii se va da direct FP 40/40.
NU mai aveti voie sa vorbiti pe /D, decât subiecte care sunt precizate în regulament și țin de departamente (când cineva este „down”, sau când „X-ulescu la mine”, sau când anunțați după cine mergeți sau colaborări).
Orice altceva spus gresit pe /d se va sancționa cu Facțion Warn până la demitere.
Nu aveți voie să întrebați infractorul dacă se predă pe /SMS, /CALL sau /W. Riscați Faction Warn.
Nu vreau sa vad ca va certati intre voi pe /r si nici pe /d cu celalalte factiuni ! Riscati Faction Warn.
Nu folositi un limbaj vulgar . Sanctiune: Faction Warn.
Sunteti OBLIGATI sa porniti sirena atunci cand plecati in misiune.
NU aveti voie sa cereti rank in caz contrar o sa primiti Faction Warn.
La mandate, mafiioti care sunt prinsi cu drugs vor fii direct omorati, NU au drept de predare.
Nu faceti spam pe /r si nici pe /d veti fii sanctionati cu Faction Warn sau rank down
Daca intarziati la o sedinta/antrenament anuntati liderul/sublideru prin /call sau /sms nu pe /r sau /d. Sanctiune: Faction Warn.
Aveti voie sa luati masini de la AR/FBI dar sa anuntati pe /d.
Nu aveti voie sa faceti Drive-by ca sofer.
NU mai exista sanctiuni de tip " avertisment verbal ". Cei care vor nu vor respecta aceste reguli vor primi fw.
Când aveți în custodie un infractor(suspect), aveți tot dreptul de a-l percheziționa(/Frisk) și de a-i confisca(/Take) materialele fără licență sau drogurile, ceea ce duce la /Su+/Take. ATENTIE Acel jucator trebuie sa fie la dvs. in masina cu CUFF.
Dacă suspectul este pieton, nu aveți voie să faceți DriveBy chiar dacă are runner! Coborâți din masină mai întâi! Cine face DB pe pieton riscă Faction Warn.
Nu aveți voie să vă ajutați la jefuirea băncii. Sanctiune: Faction Punish.
Nu aveți voie să folosiți comenzile Poliției în mod abuziv, riscați FactionWarn sau rank down.
Dacă suspectul nu răspunde când este întrebat dacă se predă și fuge cu un vehicul acesta primește wanted 6 pentru runner. DOAR daca are peste level 5+!!
Dacă suspectul nu răspunde când este întrebat dacă se predă și fuge pe jos acesta este omorât.
Aveți voie să dați /Clear doar dacă ați greșit ID-ul persoanei căreia îi dați wanted.
Pentru a demisiona din FBI fară Faction Punish trebuie să aveti cel putin 7 zile vechime.
NU aveți voie să dețineți/folosiți NOS sau hydra, altfel veti primi FactionWarn până la Demitere.
Este strict interzisă reclamarea pe forum între membrii. Singurul lucru pe care trebuie să îl faceți dacă aveți un conflict cu un alt membru al departamentelor este să informați liderul cu un PM pe forum care să conțină descrierea situatiei și eventual poze/videori.
Este interzis să înșelați alți jucători cu bani/case/bizur sau orice altceva. Sunteți un om al legii deci nu trebuie să încurajați înțelătoria. Dacă faceți acest lucru veți fii demiși cu Faction Punish.
Odată ce ați fost acceptați în topicul de aplicații aveți la dispozitie 24 de ore să luați legătură cu un tester pentru a da testul.
Placă de înmatriculare ar trebui să arate asa (Localitatea din care face parte_două cifre la alegere_trei litere la alegere scrise cu litera mare) ex: "LS 99 THE" ( Excepții: LS-99-THE, LS.99.THE, LS*99*THE etc... ). Cine nu respectă această regula va fii sancționat conform regulamentului.
Nu aveți voie să vă folosiți de civili în prinderea infractorilor! Cine nu respectă această regulă riscă demiterea cu Faction Punish.
Puteți merge în curtea/interiorul HQ-ul unei factiuni/clan doar după suspecți sau când verificați porbagajele.
Nu aveți voie să folosiți emoticoane pe /D. Riscați Faction Warn.
Aveți voie să mergi la war după orice suspecți.
Dacă îi dați wanted unui jucător puteți merge după el, indiferent de nivelul lui de căutare (4,5 si 6 chiar), fără să mai cereți permisiunea  unui membru din AR. Atenție, după suspectul respectiv merge membrul care i-a dat wanted, dar pot participa și celelalte departamente, nu este exclusiv al vostru.
Aveți voie să dați wanted la war doar pentru cop/civil attack/kill, amenințări.
Nu aveți voie să dați /Frisk la war. Nu aveți voie să cereți licentele la war.
Comanda /Undercover poate fii folosită cu acordul liderului/sub-liderului. Dacă niciunul nu este ON nu va acorda permisiunea de a folosi /Undercover este strict interzisă folosirea comenzii pentru deghizare riscați Faction Warn.
Nu aveti voie sa detineti materiale/droguri. Sancțiune: Faction Warn.
Fără spam pe /D sau /R. Când cineva vorbește, voi ascultați, NU vă băgați aiurea în discuție, dacă aveți de făcut vreo completare sau nu ati inteles ceva, așteptați momentul oportun.
Aveți voie să folosiți bind-uri pentru somații dar fără să faceți spam! Ajunge să somați de minim 3, dar asigurați-vă că jucătorul vede măcar o dată somația. Sanctiune: Faction Warn.
Între somații trebuie să fie 2-3 secunde dacă nu, și mai mult, pentru a nu se face spam. Sancțiune: Faction Warn.
După ce ați întrebat un suspect dacă se predă acesta are la dispoziție aproximativ 10 secunde să zică „DA”, dacă nu răspunde la somație, îl puteți omorâ.
În timpul sedințelor nu ai voie să vorbești decât cu acordul liderului/sub-liderului.
Nu aveți voie să cereți unui civil să vă omoare deoarece
NU dai clear pe motiv "event" ! Nu ii punem noi sa mearga la event-uri.
Civili sunt considerati toți jucatorii care NU sunt in Politia Romana | F.B.I. | Armata Romana.
Aveti tot dreptul sa omori hitmanii undercover care au wanted si nu raspund la somatie.
Agentii din FBI nu au voie sa scoata persoanele din jail in niciun mod, folosindu-se de jobul lawyer (/free) sau orice alte cai. Sanctiune: Demitere cu Faction Punish.
Doar membrii de rang 3+ pot accepta un avocat contra cost, pretul il decid ei.
Aveti voie sa mergeti in inchisoare dar fara sa deschideti celula unui detinut. Sanctiune: Faction Punish.
Daca cineva tine arma la vedere sau trage aiurea ai tot dreptul sa o confisti. Permisul de port-arma iti permite sa detii arma nu sa o tii la vedere sau sa tragi aiurea.
Aveti voie sa verificati porbagajul masinilor [ /trunk ]. Daca are droguri/arme ilegale/materiale este sanctionat conform regulamentului si drogurile/armele/materiale confiscate. [Poți verifica doar mașiniile personale].
Este acceptat drive-by-ul ca pasager doar pe masina in care se afla un suspect folosind urmatoarele arme: M4, MP5, AK47.
Aveti voie sa ii spuneti unui hitman sa se identifice. Dacă acesta refuză aveți tot dreptul să îl omorâți.
Daca vreti sa va parcati masina personala la hq-ul FBI sunteti obligati sa postati in topicul „Registru de parcare” in caz contrar o sa va gasiti masina la TCC.
Puteti merge dupa wanted cu masina personala doar daca suspectul nu are drept de predare. Sanctiune: Faction Warn.
Daca cineva sta cu arma indreptata spre voi sau va ameninta invrunfel aveti dreptul sa ii dati wanted 3 pentru „amenintari”. Exceptie cand spune „post, ai plangere etc...”. Amenințările verbale nu sunt sancționate cu wanted, ci cu /Mute de către Admini/Asistenți.
Daca ajungeti la un suspect mai multe echipaje deodata suspectul il ia cine someaza prima data. Daca urca la altcineva acela este obligat sa dea /eject. Sanctiune: Faction Warn sau Faction Punish.
Inainte de a da wanted 2 pentru TEREN GUVERNAMENTAL trebuie sa somați cu /M jucătorul de minim 3 ori să părăsească incinta, dacă acesta refuză primește wanted 2.
Daca sunteti inactivi mai mult de 3 zile sunteti demisi cu FP daca nu aveti 7 zile si fara FP daca aveti 7 zile.
Daca nu aveti raportul de activitate primiti Faction Warn. Exceptie cei ce au sub 4 zile.
Daca faceti cerere de inactivitate si nu o sa fiti la sedinta sunteti obligati sa imi trimiteti prin PM raportul facut sau luati F.W. pentru lipsa de raport.
Daca un politist ii da wanted unui jucator indiferent de nivelul wanted-ului il poate aresta fara sa intrebe doar daca i-a dat el wanted !
Trebuie sa aveti minim 7 zile pentru a putea face cerere de inactivitate, daca faceti si nu aveti 7 zile nu se ia in considerare !
NU aveti voie sa dati /frisk cuiva care se afla intr-un vehicul. Sanctiune Faction Warn.
Inainte de a confisca materialele folositi comanda /checkmats sa vedeti daca are licenta. Daca jucatorul are licenta si le confiscati primiti Faction Punish 100.
Aveți voie să daț /Cuff înainte de a-i da wanted unui jucător, dar dați /cuff dacă sunteți sigur 100% că acela primește wanted, nu se acceptă încatusarea aiurea. Sanctiune: Faction Warn.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://xtremerp.forumz.ro/
 
Federal Bureau of Investigation-Regulament
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
XtremeRP-Romania :: Departamente si Agentii :: Federal Bureau of Investigation-
Mergi direct la: